Hondenfotograaf Rotterdam – Shih Tzu Bailey

Hondenfotograaf Rotterdam - Shih Tzu BaileyHondenfotograaf Rotterdam – Shih Tzu Bailey

Begin november was ik bij de baasjes van de leuke kleine Shih Tzu Bailey thuis, voor een gezellige fotoshoot van hun geliefde viervoeter. Zij hadden de shoot enkele weken daarvoor geboekt, en wilden hem graag bij hen thuis laten plaatsvinden omdat Bailey snel angstig is in vreemde situaties. Gelukkig is ze een klein hondje, dus kon dat gewoon!

Nadat ik rustig mijn mobiele fotostudio opgezet had, begonnen we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. Ik had ook wat attributen meegenomen, en al snel poseerde Bailey de sterren van de hemel. Natuurlijk gaven we haar tussendoor alle tijd en ruimte om ook haar eigen ding te doen, maar we konden alsnog binnen de kortste keren een gave serie foto’s van haar schieten. Tegen het einde konden we zelfs een paar foto’s maken met een stoer stropdasje om, zo cute!

Ik ben zelf helemaal in mijn nopjes met het eindresultaat van deze shoot, en ik hoop dat de baasjes van Bailey er ook blij mee zijn!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-1hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-7hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-2hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-4hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-5hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-8hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-9hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-6hondenfotograaf-rotterdam-shih-tzu-bailey-11

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Rotterdam?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Rotterdam – Shih Tzu Bailey

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu