Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Twee Labradors op het strand

Hondenfotograaf Noordwijkerhout - Twee Labradors in de studio en op het strandHondenfotograaf Noordwijkerhout – Twee Labradors in de studio en op het strand

Begin februari waren de leuke zwarte Labradors Max en Hummer met hun baasjes bij me op bezoek in de studio. Ze hadden een gecombineerde binnen- en buitenshoot geboekt, en we startten de shoot in de studio. Max woonde nog maar net bij zijn nieuwe baasjes, en ze wilden graag foto’s van hem en ‘grote broer’ Hummer laten maken nu Max nog zo heerlijk klein was.

Zoals gezegd startten we in de studio, en hier maakten we foto’s van iedere hond individueel en met z’n tweetjes. Hierna vertrokken we naar het strand bij Langevelderslag, voor de rest van de foto’s.

De heren poseerden de sterren van de hemel, en mochten nadat we klaar waren nog even lekker spelen op het strand. Natuurlijk maakte ik hier ook foto’s van, wat een pret hadden ze! Zo leuk om te zien :-)

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van deze twee leuke Labradors, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Noordwijkerhout?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Twee Labradors in de studio en op het strand

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu