Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Groei mee sessie 2 voor Noa

Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Groei mee sessie 2 voor NoaHondenfotograaf Noordwijkerhout – Groei mee sessie 2 voor Noa

In augustus had ik de leuke American Staffordshire Terrier Noa weer voor mijn lens, voor de tweede sessie uit haar Groei Mee serie. Noa was inmiddels een half jaar oud, en haar baasjes wilden deze sessie graag buiten laten plaatsvinden. Zo gezegd, zo gedaan, en we spraken dus af in het mooie duingebied bij Langevelderslag.

Zoals verwacht was Noa inmiddels flink gegroeid, en stiekem ook al een piepklein beetje aan het puberen ;-) Gelukkig zijn haar baasjes druk bezig met haar training, en luistert ze geweldig naar hen. Ze poseerde wederom de sterren van de hemel tijdens haar fotoshoot!

Ik heb nu al zin in de derde sessie uit deze serie, die zal in februari plaats gaan vinden, wanneer Noa 1 jaar oud geworden is. Super tof om zo als fotograaf de ontwikkeling van een pup mee te mogen maken en vast te mogen leggen!

Hoe vinden jullie de foto’s uit Noa’s tweede sessie geworden?

hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-1hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-2hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-3hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-4hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-5hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-6hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-7hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-8hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-9hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-12hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-15hondenfotograaf-noordwijkerhout-dier-en-baasje-fotoshoot-in-de-duinen-13

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Noordwijkerhout?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Groei mee sessie 2 voor Noa

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu