Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Beloved Dier en Baasje fotoshootHondenfotograaf Noordwijkerhout – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Eind maart sprak ik met Henriette en Juul af bij het zweefvliegveld in Noordwijkerhout, om de eindopdracht van mijn opfriscursus voor de Beloved methode (ook wel Moment Design genoemd) te fotograferen. Ik moest aan het einde van de cursus foto’s inleveren, en ik had Henriette gevraagd of ze model wilde staan, samen met Juul. Dat wilde ze gelukkig wel :-)

In ongeveer anderhalf uur tijd schoten we lekker veel foto’s met verschillende achtergronden, en gebruik makend van verschillende invites. Tussendoor hadden we flink wat lol, en volgens mij is dat prima zichtbaar op de foto’s! Ik mocht wederom prachtige interactie tussen baas en hond vastleggen, en ik blijf dat zo verschrikkelijk mooi vinden. Super!

Helaas heb ik de uitslag van de cursus nog niet binnen, maar ik heb er wel een goed gevoel over. Zal dit blogje updaten zodra ik uitslag wel binnen heb!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Noordwijkerhout of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe Beloved Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina over Beloved Dier en Baasje fotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Noordwijkerhout – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu