Hondenfotograaf Noordwijk – Twee Labrador retrievers en een kitten

Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kittenHondenfotograaf Noordwijk – Twee Labrador retrievers en een kitten

Half augustus waren labradors Amy en Ziva samen met hun baasje Carla, en kitten Sansa, op bezoek in de studio voor een gezellige combinatie binnen-buiten fotoshoot. Natuurlijk was het buitengedeelte alleen bedoeld voor de honden, dus begonnen we de shoot in de studio, met het fotograferen van Sansa. Wat een schatje! Hoewel ze het heel erg spannend vond, poseerde ze de sterren van de hemel, en konden we binnen de kortste keren een serie toffe foto’s van haar schieten.

Hierna was het de beurt aan Amy en Ziva. Dit lieve Labrador-duo heb ik al eens eerder mogen fotograferen, toen Amy nog pup was. Ziva heb ik daarna zelfs nog een keertje mogen fotograferen, tijdens een gezellige Beloved Dier en Baasje fotoshoot. Nu begonnen we met foto’s in de studio, en vertrokken we daarna richting de duinen bij Noordwijk, voor de rest van de foto’s.

Daar maakten we eerst wat geposeerde foto’s, en haalde Carla daarna de dummy tevoorschijn om ook wat actiefoto’s te kunnen maken. Ik blijf dat zo ontzettend gaaf vinden!

Ik ben zelf helemaal happy met de foto’s die we tijdens deze erg gezellige fotoshoot hebben kunnen maken, en ik hoop dat Carla er ook blij mee is!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-1Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-2Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-3Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-4Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-5Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-6Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-7Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-8Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-9Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-10Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-11Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-12Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-13Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-14Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-15Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-16Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-17Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-19Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-20Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-21Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-22Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-23Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-24Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-25Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-26

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Noordwijk?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Noordwijk – Twee Labrador retrievers en een kitten

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu