Hondenfotograaf Noordwijk – Springer Spaniel en Kooikerhondje

Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en KooikerhondjeHondenfotograaf Noordwijk – Springer Spaniel en Kooikerhondje

Begin juni mocht ik de mooie Springer Spaniel Ginny en haar vriendinnetje, Kooikerhondje Lisa, fotograferen in de duinen van Noordwijk. Hun baasjes hadden de shoot gewonnen via Petplan, die dit jaar 10 jaar bestaan en om die reden iedere maand een fotoshoot cadeau doen aan één van hun klanten. Zo tof!

We spraken af op het parkeerterrein vlakbij de oude manege, en wandelden gezamenlijk het duingebied in. Ik had al enkele toffe plekken in gedachten om foto’s te maken, en nadat we Ginny en Lisa even de tijd gegeven hadden hun eerste energie kwijt te raken, gingen we aan de slag met fotograferen. We maakten foto’s van Ginny en Lisa samen, maar ook van iedere hond individueel, en tussendoor kletsten we gezellig over de honden en over werken met de hond.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van dit leuke duo, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-1Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-2Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-13Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-4Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-5Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-7Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-10Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-8Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-9Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-11Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-12Hondenfotograaf Noordwijk - Springer Spaniel en Kooikerhondje-14

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Noordwijk?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Noordwijk – Springer Spaniel en Kooikerhondje

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu