Hondenfotograaf Noordwijk – Lagotto Romagnolo pup Whisky

Hondenfotograaf Noordwijk - Lagotto Romagnolo pup WhiskyHondenfotograaf Noordwijk – Lagotto Romagnolo pup Whisky

Begin februari mocht ik de ontzettend schattige Lagotto Romagnolo pup Whisky fotograferen, tijdens een gezellige fotoshoot bij het prachtige stukje duin bij het zweefvliegveld in Noordwijk. Ik sprak met zijn baasjes af bij de ingang van het gebied, en gezamenlijk wandelden we de duinen in. We lieten Whisky eerst eventjes rondsnuffelen en kijken, en zijn eerste energie kwijtraken, voordat we begonnen met fotograferen. Ondertussen kletsten we gezellig over van alles en nog wat, en vooral over Whisky natuurlijk ;-)

Het poseren deed Whisky geweldig! Natuurlijk kun je van een pup niet verwachten dat hij net zo goed luistert als een volwassen hond, hij is nog een baby, en daar hebben we uiteraard gedurende de hele shoot rekening mee gehouden. De baasjes zijn heerlijk geduldig met hem, en vonden het niet erg om hem keer op keer op een nieuw mooi plekje te lokken, om hem daar vervolgens te laten wachten. Ik kon binnen de kortste keren een super toffe serie foto’s schieten, waar ik zelf erg tevreden over ben.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van Whisky, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Noordwijk?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Noordwijk – Lagotto Romagnolo pup Whisky

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu