Hondenfotograaf Leiden – Open Dag Dierentehuis Stevenshage

Hondenfotograaf Leiden - Open Dag Dierentehuis StevenshageHondenfotograaf Leiden – Open Dag Dierentehuis Stevenshage

Begin oktober organiseerde Dierentehuis Stevenshage een Open Dag, en ze vroegen mij of ik misschien zin had om mijn tijd te doneren aan het doen van mini fotoshoots tijdens deze dag. Natuurlijk wilde ik dat! Ik kreeg een ruimte toegewezen in het asiel, waar ik mijn apparatuur kon opzetten, en twee medewerksters van het asiel hielpen mij de hele dag met het in goede banen leiden van deze mini fotoshoots. Bezoekers kregen één digitaal bestand cadeau, en konden, als ze dat wilden, een donatie doen aan het asiel in ruil hiervoor. Veel mensen deden dit ook, en van wat ik gehoord heb, is er die dag lekker veel opgehaald voor het asiel. Geweldig!

Ik heb een hartstikke leuke dag gehad met het fotograferen van de honden van bezoekers en medewerkers van het asiel, en heb tussendoor ook gezellig kunnen kletsen met iedereen. Was wat mij betreft zeker een succes, en voor herhaling vatbaar!

hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-2hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-3hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-4hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-5hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-6hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-16hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-7hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-8hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-9hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-10hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-11hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-12hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-13hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-14hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-15hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-18hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-19hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-21hondenfotograaf-leiden-open-dag-dierentehuis-stevenshage-22

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Leiden – Open Dag Dierentehuis Stevenshage

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu