Hondenfotograaf Leiden – Newborn fotoshoot voor Labrador puppies

Hondenfotograaf Leiden - Newborn fotoshoot voor Labrador puppiesHondenfotograaf Leiden – Newborn fotoshoot voor Labrador puppies

Inmiddels zijn de pups van Juno alweer een weekje oud, en de afgelopen dagen ben ik, tussen de slaapjes en de hapjes die ze doen door, bezig geweest met het schieten van een heuse newborn fotoshoot voor de pups. Zo gaaf om te doen!

Ik ben lekker naast de werpkist gaan zitten, daglichtlamp erbij, en al mijn spulletjes binnen handbereik. En dan begint het wachten :-) Als de pups wakker zijn, kruipen ze rond, op zoek naar hun moeder en de tepel. Ik moest dus wachten tot ze lekker aan het slapen waren, ze dan heel rustig en ontzettend voorzichtig optillen en op hun plekje neerleggen, en dan de foto’s maken. Vervolgens weer hetzelfde ritueel op de terugweg, zodat de pup in kwestie lekker door kan slapen.

Mama Juno lag ondertussen vlak naast me toe te kijken wat ik allemaal aan het doen was, en samen genoten we van het kijken naar haar schatjes. Wat zijn ze toch leuk!

De komende weken zal ik vast en zeker nog veel meer foto’s van ze gaan maken, dat zit er dik in ;-)

De ontzettend schattige knuffelbeertjes op de foto’s heb ik gekocht op Etsy, bij Cuddle & Yarn. Deze zijn precies de goede maat voor pupjes: Tiny Teddy Bear

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Leiden – Newborn fotoshoot voor Labrador puppies

 

Mirjam Romijndecember 16, 2015 - 7:02 pm

Wat ongelooflijk aandoenlijk zijn ze toch.

Mirjam Romijndecember 16, 2015 - 7:03 pm

Ik heb dit even op mijn facebook gedeeld hoor, ik krijg nog wel eens vragen over hoe het met ze gaat.

Lizet Beekdecember 17, 2015 - 9:09 am

Haha wat schattig! :)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu