Hondenfotograaf Leiden – Labradors Juno en Freyja – Maand mei

Hondenfotograaf Leiden - Labradors Juno en Freyja - Maand mei

Hondenfotograaf Leiden – Labradors Juno en Freyja – Maand mei

De maand mei was wederom een supermaand voor mijn meiden Juno en Freyja, we hebben weer veel leuke dingen gedaan! Natuurlijk is er weer druk getraind deze maand, Freyja en ik volgen nog altijd de Jonge Hondencursus jachttraining, deze duurt nog tot eind juni. In de zomermaanden is er even geen cursus, en zullen we zelf gaan trainen en een paar privelessen gaan volgen. En vanaf september zullen we hopelijk weer aan een groep kunnen deelnemen, we hebben er namelijk erg veel plezier in! Ook met Juno hoop ik dan deel te kunnen gaan nemen aan groepslessen. Met haar heb ik afgelopen maand twee ochtenden een toffe workshop Kalm op Commando gevolgd, bij Bureau Hond in Den Haag. Hierbij leer je met behulp van massagetechnieken de hond rustig te worden op commando, iets wat erg handig kan zijn voor een heerlijk enthousiaste labrador ;-)

Natuurlijk hebben we ook weer lekker veel foto’s gemaakt deze maand! Begin mei zijn we foto’s gaan maken tussen de tulpen, bij een bollenveld in de buurt van de studio. Ik had op zondagmiddag samen met Jerome wat foto’s van de meiden gemaakt, en ben de dag erna met een collega fotografe en haar hond nog een keertje teruggegaan voor meer. Dat was erg leuk om te doen!

Iets later in de maand zijn we ook nog foto’s gaan maken bij Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Daar bloeiden de wilde hyacinten prachtig in het bos rond het kasteel, en kon ik mooi mijn nieuwe 135mm lens uitproberen. En Freyja zwemt nu echt! Eerst ging ze alleen nog pootjebaden, maar nu zwemt ze echt. Zo leuk!

Ik hoop dat juni net zo tof wordt als mei!

Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-13Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-11Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-2Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-5Hondenfotograaf Bollenstreek - Labradors tussen de tulpenHondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-1Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-3Hondenfotograaf Hillegom - Labradors tussen de tulpen-4

Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-2Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-17Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-4Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-18Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-20Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-6Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-24Juno en Freyja bij Kasteel Oud-Poelgeest-26

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Leiden – Labradors Juno en Freyja – Maand mei

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu