Hondenfotograaf Leiden – Labradors Juno en Freyja – Maand juni

Hondenfotograaf Leiden - Labradors Juno en Freyja - Maand juniHondenfotograaf Leiden – Labradors Juno en Freyja – Maand juni

In juni was er lekker veel te doen voor de meiden en mij, en hebben we wederom weer aardig wat mooie foto’s kunnen schieten! Begin van de maand ben ik een dagje naar de Efteling geweest met een vriendin, en daar vond ik een setje ontzettend schattige elfenvleugels. Dat inspireerde me meteen voor een mini fotoshoot met Freyja in het gras, met de vleugels om. Ze is zo ontzettend schattig, en wat werkte ze weer geweldig mee!

Ook van Juno heb ik wat mooie platen kunnen schieten deze maand, in het altijd prachtige Meijendel in Wassenaar, tijdens een wandeling. Ik ben in juni ook gestart met DogStore, een webshop voor handgemaakte hondenartikelen zoals jachtlijntjes, hondenbadjassen en hondenkussens. En natuurlijk had ik modellen nodig voor de foto’s van deze spulletjes! Mijn meisjes hebben nu dus ook meteen een paar mooie nieuwe spullen, want waar ze mee op de foto zijn geweest mogen ze houden ;-)

In juli staan er weer wat leuke wandelingen op de planning, dus volgende maand zullen we vast en zeker weer een blogje kunnen vullen met foto’s van de meisjes! Tot dan!

DogStore Handgemaakte hondenartikelen - badjassen-3DogStore Handgemaakte hondenartikelen - badjassen-2Freyja jachtlijntjes-7Freyja jachtlijntjes-1-1Freyja en Juno - 17 juni 2016-14Freyja en Juno - 17 juni 2016-13Freyja en Juno - 17 juni 2016-11Freyja en Juno - 17 juni 2016-8Freyja en Juno - 17 juni 2016-7Freyja en Juno - 17 juni 2016-6Freyja en Juno - 17 juni 2016-4Freyja en Juno - 17 juni 2016-1

Freyja-1Freyja-3-1

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Leiden – Labradors Juno en Freyja – Maand juni

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu