Hondenfotograaf Leiden – Jachttraining Labradors Juno en Freyja

Hondenfotograaf Leiden - Labrador retrievers tijdens de jachttrainingHondenfotograaf Leiden – Jachttraining Labradors Juno en Freyja

Ik vertelde het al eerder; met Freyja volg ik jachttraining, en Jerome traint samen met Juno. Tussendoor trekken we weleens samen de duinen in, om buiten de lessen om ook nog te trainen, en half april maakte ik tijdens zo’n training ook meteen een toffe serie foto’s van de beide dames terwijl ze bezig waren met apporteren.

Dat was nog zo gemakkelijk niet, haha! Daarom nam Jerome voor de momenten waarop ik foto’s wilde maken de training even van me over, want in de ene hand een camera vasthouden, en met je andere hand de hond aansturen werkt niet echt prettig ;-) Maar het leverde wel ontzettend gave foto’s op van de beide dames met hun knalroze dummies!

Nadat we klaar waren bij het water, wandelden we nog even verder, om ook wat apporten met de konijnendummy te doen, op een droog stuk, en ook daar maakte ik nog wat foto’s van voordat de training er alweer op zat. Ik ben er blij met deze foto’s! Normaliter ben ik te druk bezig tijdens de training om foto’s te maken, maar ik wilde wel erg graag wat mooie foto’s van de meiden terwijl ze hun dummies apporteerden, dus ik ben helemaal in mijn nopjes met deze serie!

Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-1Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-5Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-2Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-6Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-7Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-4Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-8Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-9Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-11Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-10Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador retrievers tijdens de jachttraining-12

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Leiden – Jachttraining Labradors Juno en Freyja

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu