Hondenfotograaf Leiden – Geboortereportage Labrador pups

Hondenfotograaf Leiden - Geboortereportage Labrador pupsHondenfotograaf Leiden – Geboortereportage Labrador pups

Wie de afgelopen weken de Facebookpagina gezien heeft, heeft misschien de echo-foto van Juno wel voorbij zien komen. En voor wie die niet gezien heeft: Juno, mijn eigen Labrador retriever, is in oktober gedekt door een prachtige reu met precies dezelfde naam, en in november wisten we na het laten maken van een echo zeker dat ze zwanger was. En afgelopen dinsdag was het zover: Juno is bevallen! Er zijn acht prachtige pups geboren, vier zwarte en vier gele. Wat zijn wij trots!

Natuurlijk ben ik vooral bezig geweest met helpen bij de bevalling, maar ik kon het ook niet laten om toch ook een paar foto’s te maken ;-)

Dinsdagmiddag kwam de eerste pup, en ruim twaalf uur later, in de nacht van dinsdag op woensdag, werd de laatste geboren. En ze zijn stuk voor stuk prachtig! Inmiddels ligt Juno heerlijk samen met ze in een schone werpkist, en verzorgd ze de pups alsof ze nog nooit iets anders gedaan heeft. Wat is dat bijzonder om te zien, hoe een hond die nog nooit eerder pups heeft gehad binnen no-time transformeert in een perfect moedertje.

De komende weken ben ik iets meer bezig met de verzorging van de pups, en ben ik daardoor minder bezig met mijn werk. Ik zal uiteraard de mail wel gewoon beantwoorden, maar shoots plannen we pas weer in het nieuwe jaar in. En natuurlijk ga ik de komende weken lekker veel foto’s maken van deze acht schatten! Wordt vervolgd dus!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Leiden – Geboortereportage Labrador pups

Milou Ebbendecember 10, 2015 - 10:20 am

Gefelciteerd met Juno wat een prachtige pups :D

Laura van Eeuwijkdecember 10, 2015 - 10:37 am

Mooie foto’s zusje! Echt prachtig!

Helene van Schiedecember 10, 2015 - 10:54 am

gefeliciteerd!! Dat wordt genieten maar ook hard werken.

Linda Scholtzdecember 10, 2015 - 11:21 am

Gefeliciteerd! Wat een prachtige foto’s!

Maria van Dijkdecember 10, 2015 - 3:26 pm

Gefeliciteerd met dit prachtige nest, geef Juno maar een dikke knuffel van mij! Mooie serie foto’s.

Diana Boekel-Mijlanddecember 10, 2015 - 3:48 pm

Geweldige fotos en wat een mooie ervaring geniet lekker van je meissie en de pups

Mirjam Romijndecember 10, 2015 - 7:01 pm

Echt helemaal super mooi en leuk. En wat wonderlijk inderdaad hè, dat Juno zo heerlijk moedert gelijk…

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu