Hondenfotograaf Leiden – Geboortereportage Labrador pups

Hondenfotograaf Leiden – Geboortereportage Labrador pupsHondenfotograaf Leiden – Geboortereportage Labrador pups

Wie de Facebookpagina volgt, heeft het nieuws vast voorbij zien komen: Juno was weer drachtig! En op 8 april zijn er zeven prachtige pups geboren bij ons thuis :-)

Ze begon op 7 april al tekenen te vertonen dat de bevalling eraan zat te komen, en begin van de avond op de 8e was daar de eerste pup. Tussen dat moment en half vijf de volgende ochtend, zijn er twee zwarte teefjes, twee gele reutjes en drie gele teefjes geboren. Wat ben ik weer trots op mijn mooie meisje! Overigens is ze zelf 1 april 4 jaar geworden, een feestelijke maand dus!

Freyja is dus grote zus geworden, en zo gedraagt ze zich ook. Ze is super lief voor haar kleine broertjes en zusjes, en gaat regelmatig even buurten bij mama en pups. Zo schattig! In het begin vond ze het een beetje raar allemaal, maar gelukkig nu niet meer.

Wij genieten lekker verder!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Leiden – Geboortereportage Labrador pups

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu