Hondenfotograaf Leiden – Freyja’s eerste maand alleen

Hondenfotograaf Leiden - Labrador retriever pup FreyjaHondenfotograaf Leiden – Freyja’s eerste maand alleen

Eind januari werden de broertjes en zusjes van Freyja opgehaald door de pupkopers, en bleef alleen zij nog bij ons achter. Die eerste paar dagen was het enorm wennen om niet langer de hele dag in de weer te zijn met acht van die kleine ukkies, maar nog slechts te zorg voor één van die bolletjes vacht te hebben. Maar gelukkig is Freyja een heerlijke pup, en genieten we nu met z’n viertjes van iedere wandeling. Juno geniet van de aanwezigheid van een speel- en knuffelkameraadje, en ook dat is geweldig om te zien :-) Grappig genoeg heeft ze haar vanaf het weekend dat de andere pups zijn opgehaald niet meer laten drinken, daar was ze vanaf dat moment echt helemaal klaar mee. Prima natuurlijk, want Freyja at inmiddels allang vlees dus ze had de melk echt niet meer nodig.

Natuurlijk zijn we de afgelopen maand druk bezig geweest met het opvoeden van ons nieuwe gezinslid, en zijn we ook al gestart met een puppytraining. Freyja maakt spelenderwijs kennis met trainingsdummies (je bent een jachthond of je bent het niet, he!), en tijdens de training presteert ze hartstikke goed. Ik hoop in de toekomst wat diplomadagen bij te kunnen gaan wonen met haar, om te zien hoe ze daar presteert en om te zien of we lekker samen kunnen werken.

Tussen de bedrijven door heb ik natuurlijk ook heel veel foto’s gemaakt, de meeste daarvan zullen jullie waarschijnlijk al op Facebook of hier op het blog hebben gezien, maar ik wilde nog even een overzichtje maken van de leukste foto’s die ik afgelopen maand maakte van Freyja:

Hondenfotograaf Leiden - Labrador retriever pup Freyja

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Leiden?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Leiden – Freyja’s eerste maand alleen
Iris Elena Huntinkmaart 9, 2016 - 6:28 pm

Ahh wat een super leuke foto’s zo’n leuk hondje

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu