Hondenfotograaf Katwijk – Labrador en Newfoundlander

Hondenfotograaf Katwijk - Labrador en NewfoundlanderHondenfotograaf Katwijk – Labrador en Newfoundlander

Eind maart mocht ik de prachtige Newfoundlander Elliot en zijn piepjonge vriendje, Labrador Nelson, fotograferen in de duinen bij Katwijk. Wat een gaaf duo, en wat zijn ze fotogeniek met z’n tweetjes!

Beiden poseerden ze de sterren van de hemel, en ook de foto’s met hun baasje erbij gingen super. Ik werd getrakteerd op prachtige statige zittende poses, heerlijke actiemomentjes, en lieve momenten tussen hond en baas. Super! Ik kan daar altijd zo enorm van genieten he, dit maakt mijn werk fantastisch!

Ik ben zelf helemaal in mijn nopjes met de gemaakte foto’s, en ik hoop dat het baasje van Nelson en Elliot dat ook is. Ik vond het in elk geval super om met haar en haar twee schatten van honden kennis te hebben mogen maken!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Katwijk?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Katwijk – Labrador en Newfoundlander

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu