Hondenfotograaf Hillegom – Valentijnsfoto’s van mijn twee Labradors

Hondenfotograaf Hillegom - Valentijnsfoto's van mijn twee LabradorsHondenfotograaf Hillegom – Valentijnsfoto’s van mijn twee Labradors

Jerome en ik zijn deze week druk bezig geweest met het maken van een serie Valentijnsfoto’s van onze twee meisjes Juno en Freyja, gewoon, omdat het kon ;-) Ik liep al een paar jaar met het idee om eens Valentijnsfoto’s te maken van Juno, en nu we Freyja erbij hebben en zij nog lekker klein is, leek dit me het ideale moment om dit ook echt eens te gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan!

Ik bestelde online een hele berg kunstrozenblaadjes (2000 stuks!), en een mooi pluche Valentijnshart. Gelukkig waren ze allemaal op tijd binnen, en konden we deze week lekker aan de slag met het maken van de foto’s :-) We hebben lekker veel variatie geprobeerd aan te brengen in de foto’s, en ik ben erg tevreden over het eindresultaat.

Ik denk er over om volgend jaar Valentijn mini-sessies te gaan organiseren, mini fotoshoots in de studio, op een zondagmiddag enkele weken voor Valentijn, waarbij je enkele lieve foto’s van je geliefde viervoeter kunt laten maken. Wat vinden jullie van dit idee?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom, of Valentijn fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Valentijnsfoto’s van mijn twee Labradors
Iris Elena Huntinkfebruari 14, 2016 - 12:40 pm

Wauw geweldige en mooie foto’s. Wat heb je knappe honden.
Ja super leuk idee

Ingmar Holterhookfebruari 14, 2016 - 2:05 pm

Prachtige foto’s! <3 Ja en een superleuk idee. Maar een "gewone reportage"staat zeker op mijn wensenlijstje omdat ikzelf niet de geschikte camera ervoor heb. ;-) :-)

Mirjam Romijnfebruari 14, 2016 - 4:32 pm

Wat een prachtige foto’s allemaal. Zo heerlijk roze, maar dat kan met meisjes natuurlijk. En dat laatste schuine koppie… te lief gewoon… xxx

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu