Hondenfotograaf Hillegom – Twee Jack Russell Terriërs

Hondenfotograaf Hillegom - fotoshoot voor twee Jack Russell TerriersHondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee Jack Russell Terriërs

Begin december waren de twee lieve Jack Russell Terriërs Bailey en Jill op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Jill is nog erg jong, en de baasjes wilden graag foto’s van hen samen maken nu ze nog lekker klein is. Zo gezegd, zo gedaan :-)

Ze kozen de witte achtergrond uit voor de shoot, en nadat de twee honden lekker op hun gemakje de studio onderzocht hadden (en tot de conclusie waren gekomen dat het allemaal prima in orde was), begonnen we met fotograferen. Stiekem hadden ze daar alleen niet zo heel veel zin in, en geef ze ook eigenlijk eens ongelijk! Gelukkig konden beide honden met wat geduld, snoepjes en overredingskracht van de baasjes toch overgehaald worden te poseren op het witte achtergrondpapier, en konden we een toffe serie foto’s van hen maken. Voor de foto’s van hen samen was nog net ietsje meer overredingskracht van de baasjes nodig, maar gelukkig kwam het ook daarmee helemaal goed, en sloten we de fotoshoot af met een boel hele leuke en lieve foto’s van iedere hond individueel, maar ook van hen samen.

Ik ben zelf erg tevreden met het eindresultaat van deze shoot, en ik vond het super om met Bailey, Jill en hun baasjes kennis te hebben kunnen maken.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee Jack Russell Terriërs

 

Mirjam Romijnfebruari 22, 2016 - 7:11 pm

Wat zijn ze leuk, deze twee schatjes. En die laatste foto waar ze naar boven kijken… geweldig!
Heel mooi gedaan weer.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu