Hondenfotograaf Hillegom – Puppy reünie voor Juno’s eerste nestje

Hondenfotograaf Hillegom - Puppy reünie voor Juno's eerste nestjeHondenfotograaf Hillegom – Puppy reünie voor Juno’s eerste nestje

In december zijn de pups uit Juno’s eerste nestje één jaar oud geworden, en daarom spraken we in januari af met alle baasjes voor een gezellige reünie. We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein bij het strand van Langevelderslag, en begonnen de dag met een heerlijke strandwandeling. En een pret dat ze hadden met z’n allen! Dat was zo verschrikkelijk leuk om te zien!

Na de wandeling maakten we eerst nog een paar groepsfoto’s, voordat we naar mijn studio vertrokken voor een lekkere lunch. Daar maakten we nog van iedere hond een portretfoto. Wat een verschil met een jaar ervoor, toen ze ook met z’n allen in de studio aanwezig waren!

Volgend jaar doen we weer een reünie, maar dan met beide nestjes. Nu al zin in!

We hebben natuurlijk ook weer een tof filmpje gemaakt:

En de foto’s:

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Puppy reünie voor Juno’s eerste nestje

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu