Hondenfotograaf Hillegom – Pomeriaan Dux

Hondenfotograaf Hillegom - Pomeriaan DuxHondenfotograaf Hillegom – Pomeriaan Dux

Eind november was de leuke Pomeriaan Dux bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot voor hem en zijn baasje. Zij had de shoot enkele weken daarvoor geboekt, en nu was het zover!

Nadat we Dux eerst even de tijd hadden gegeven de studio te verkennen, en zelf een kop thee en koffie gedronken hadden, begonnen we met fotograferen. Dux poseerde de sterren van de hemel! Wat een knapperd :-) Laura had gekozen voor de houtlook achtergrond, en we maakten zowel foto’s van Dux alleen als samen met zijn baasje, en pakten ook de poef er even bij. Omdat het bijna december was, maakten we ook wat foto’s in kerst sfeer.

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met Dux en zijn baasje, en om deze shoot voor hen te hebben mogen schieten. Ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Pomeriaan Dux

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu