Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador retriever pups

Hondenfotograaf Hillegom - Nestfotoshoot voor Labrador retriever pupsHondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador retriever pups

Begin februari mocht ik weer een nestje labrador pups fotograferen voor Labradors van Actreon, het nestje van Yindi dit keer. Het blijft geweldig om dit te mogen doen!

We begonnen de shoot zoals altijd, met het fotograferen van het rijtje pups. Als ze net binnen zijn in de studio, zijn ze vaak nog een beetje onder de indruk van alle nieuwe geuren en geluiden, en is het maken van zo’n rijtjesfoto ietsje gemakkelijker dan wanneer de pups al gewend zijn aan de omgeving. Dus werden de pups zorgvuldig op een rijtje gezet, en maakten we bovenstaande foto. Wat kijken ze weer heerlijk bijdehand de lens in ;-)
Hierna begonnen we met het fotograferen van iedere pup individueel. We maakten eerst foto’s van alle pups op de crèmekleurige achtergrond, en verhuisden daarna naar de houtlook-achtergrond. Hierbij maakten we gebruik van de houten emmer, die hadden we al een aantal shoots niet meer gebruikt, en van de rozenblaadjes die ik eerder die week binnengekregen had voor de Valentijnsfoto’s van Freyja en Juno.

Helemaal tegen het einde maakten we ook nog even een paar foto’s met mama Yindi erbij, en toen zat de shoot er alweer op. Ik heb nu al weer zin in de volgende nestfotoshoot, ze zijn zo ontzettend leuk, die ukkies!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador retriever pups

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu