Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador retriever pups

Hondenfotograaf Hillegom - Nestfotoshoot Labrador retriever pupsHondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador retriever pups

Zoals jullie misschien wel op het blog gelezen hebben, is mijn labrador Juno in december bevallen van acht prachtige labrador pups, en heb ik in de eerste twee weken al een newbornshoot voor hen geschoten. Natuurlijk kon een officiele nestfotoshoot niet ontbreken in het lijstje van foto’s die ik van de achtling gemaakt heb, en half januari dook ik daarom met Jerome en mijn moeder, en de acht pups en Juno natuurlijk, de studio in voor de nestfotoshoot.

We begonnen, zoals ik altijd doe bij nestfotoshoots, met het rijtje met alle pups naast elkaar. Dat ging heel goed, dus behalve een foto van geel en zwart om en om, maakten we ook nog een foto van geel aan de ene kant, en zwart aan de andere kant. De pups vielen ondertussen gewoon in slaap, dus begonnen we snel met het maken van de individuele foto’s. Freyja, de pup die ik zelf gehouden heb, was als eerste aan de beurt, en daarna de anderen. Ze deden het super! We konden zelfs een foto maken van alle pups met mama samen, en een aantal foto’s in de hangmat.

Ik ben er helemaal happy mee, met het eindresultaat van deze shoot, en ik hoop de baasjes van de andere pups ook :-)

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador retriever pups
Iris Elena Huntinkmaart 2, 2016 - 4:50 pm

Wat een super mooie foto’s van de pups van juno

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu