Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Hondenfotograaf Hillegom - Nestfotoshoot voor Labrador pupsHondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

In januari was Tilly van Labradors van Actreon weer bij me op bezoek in de studio, ditmaal voor de nestfotoshoot voor het nestje van Solo.

Zoals altijd startten we de shoot met het rijtje met alle pups, voordat we begonnen met de individuele foto’s van de pups. Wat een moppies! We maakten foto’s op de crèmekleurige achtergrond, en ook op de bruine houtlook achtergrond. Hierbij gebruikten we een klein bankje wat ik vorig jaar een keertje op de kop getikt had, en dat gaf, al zeg ik het zelf, zo’n ontzettend schattig resultaat!

Ik ben weer helemaal in m’n nopjes met de foto’s die ik tijdens deze shoot gemaakt heb, en ik hoop dat de nieuwe baasjes van deze lieve pups er blij mee zijn!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom of Nestfotoshoot?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu