Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Hondenfotograaf Hillegom - Nestfotoshoot Labrador pupsHondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Eind november was Tilly van Labradors van Actreon weer op bezoek in de studio, met het nestje pups van Solo dit keer. Wat een prachtig vijftal!

Ik had van tevoren al de hout-look achtergrond en de crèmekleurige achtergrond klaargezet, en we konden dan ook meteen aan de slag met fotograferen. Omdat Kerst al om de hoek is, hadden we bedacht dat het ook wel leuk zou zijn om wat foto’s met een Kerst-thema te maken, dus ook daarvoor had ik alle attributen al klaargezet :-) Ik was de week ervoor bij de groothandel geweest, en had daar superschattige kerstmutsjes gevonden. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen!

We begonnen met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond, en maakten eerst een paar foto’s van alle pups samen, voordat we iedere pup individueel fotografeerden. Vervolgens verhuisden we naar de hout-look achtergrond, waar we de Kerst foto’s maakten en wat foto’s met het palmblad en een lekker zacht nepbontje.

Helemaal aan het einde van de shoot maakten we nog een paar foto’s van alle pups samen, met Kerstmutsjes op, en haalden we mama Solo er ook even bij voor een paar foto’s. Wat deden ze het allemaal geweldig! Deze pups gaan hun nieuwe baasjes heel erg gelukkig maken, en zij hen, dat kan haast niet anders!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups
Mirjam Romijndecember 1, 2015 - 6:29 pm

Ik was erbij, keek ernaar, mocht meehelpen en was helemaal verliefd. En nu weer als ik dit zo zie. Ik heb geen favoriet, als vind ik het bruintje wel heel erg mooi. En de foto met mama Solo vind ik helemaal top.
Echt geweldig.

Maria van Dijkdecember 1, 2015 - 9:03 pm

Ze zijn weer prachtig, heel hoge aaibaarheidsfactor! Die zwarte op dat blad met die grote pootjes, zo lief.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu