Hondenfotograaf Hillegom – Mini Kerst fotoshoots in de studio

Hondenfotograaf Hillegom - Mini Kerst fotoshoots in de studioHondenfotograaf Hillegom – Mini Kerst fotoshoots in de studio

Half november vond de eerste editie van Christmas in November plaats in de studio in Hillegom, en hoewel het niet druk was, was het wel heel erg gezellig :-) Op de zondag kwam Franse Bulldog Stitch samen met zijn baasje naar de studio, en aangezien zijn sessie uitgebreid is naar een volwaardige Dier en Baasje fotoshoot krijgt hij nog een aparte blog, en bespreken we nu alleen de foto’s die ik van mooie Lucky en van mijn eigen meiden Freyja en Juno heb gemaakt.

Lucky is een prachtige Border Collie van 2 jaar, en hoewel ze het stiekem allemaal best heel erg spannend vond in de studio, poseerde ze de sterren van de hemel! Stoere meid :-) We konden binnen de kortste keren enkele hele toffe foto’s van haar schieten, en daar heeft haar baasje een mooie uit gekozen voor de bestelde kerstkaarten. Het is bovenstaande foto geworden, waarbij ze zo heerlijk eigenwijs de lens in kijkt.

Nadat Lucky en haar baasje weer vertrokken waren, ben ik nog even aan de slag gegaan met mijn eigen meiden Juno en Freyja, en heb ik ook hen nog even in Kerstsferen gefotografeerd. Zij zijn het natuurlijk helemaal gewend om op de foto te gaan, dus dat ging heel makkelijk :-)

hondenfotograaf-hillegom-christmas-in-november-3hondenfotograaf-hillegom-christmas-in-november-12hondenfotograaf-hillegom-christmas-in-november-7hondenfotograaf-hillegom-christmas-in-november-15

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Mini Kerst fotoshoots in de studio

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu