Hondenfotograaf Hillegom – Labradoodle pup Duuk

Hondenfotograaf Hillegom - Labradoodle pup DuukHondenfotograaf Hillegom – Labradoodle pup Duuk

Eind november was de ontzettend leuke Labradoodle pup Duuk samen met zijn baasje bij me op bezoek in de studio. Ze wilde graag, nu Duuk nog zo klein was, foto’s van hem laten maken om die lieve puppylook te vereeuwigen. Hartstikke leuk natuurlijk!

Het baasje van Duuk koos voor een frisse witte achtergrond voor de shoot, en nadat we Duuk even de kans gegeven hadden de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen. Wat een ontzettend lief hondje is hij! Natuurlijk erg onderzoekend, en dat is helemaal niet erg. We hebben hem tussen het maken van de foto’s door alle ruimte gegeven om lekker zijn gang te gaan, en konden zo binnen de kortste keren een toffe serie foto’s schieten. Mijn persoonlijke favoriet is bovenstaande foto, waarbij Duuk met een schuin kopje de lens in kijkt omdat ik een gek geluidje maakte.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor het baasje van Duuk, en om deze leuke pup te hebben mogen ontmoeten!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-1hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-2hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-4hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-8hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-5hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-6hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-7hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-11hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-9hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-10hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-13hondenfotograaf-hillegom-labradoodle-pup-duuk-15

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Labradoodle pup Duuk

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu