Hondenfotograaf Hillegom – Halloween fotoshoot voor Labradors Freyja en Juno

Hondenfotograaf Hillegom - Halloween fotoshoot voor Labradors Freyja en JunoHondenfotograaf Hillegom – Halloween fotoshoot voor Labradors Freyja en Juno

Aanstaande maandag is het Halloween, een Amerikaanse feestdag die (gelukkig!) hier in Nederland ook steeds meer bekendheid krijgt. Ik ben dol op alles wat met Halloween, horror en griezelen te maken heeft, dus kon ik het niet laten om een heuse Halloween fotoshoot te doen met mijn twee Labradors, Freyja en Juno. Ik had tijdens de voorbereidingen van de shoot al de grootste pret gehad met het aanschaffen van de lakens voor het spookkostuum, en de hoedjes voor het heksenkostuum!

Ik koos tijdens de shoot voor een paarse achtergrond, omdat paars, oranje, groen en zwart toch wel dé kleuren van Halloween zijn. We begonnen met het spookkostuum, en de meiden lieten zich gewillig verstoppen onder het witte laken, om vervolgens keurig zittend op de foto te gaan. Hilarisch! Hierna was het heksenkostuum aan de beurt, een grappig klein heksenhoedje met een diadeem die prachtig bleef zitten op hun koppies. Ook hierbij gedroegen de dames zich voorbeeldig, dus ik ben hartstikke trots op ze!

Hoe vinden jullie de foto’s van deze Halloween fotoshoot geworden?

halloween-fotoshoot-labradors-freyja-en-juno-11halloween-fotoshoot-labradors-freyja-en-juno-7halloween-fotoshoot-labradors-freyja-en-juno-4halloween-fotoshoot-labradors-freyja-en-juno-12halloween-fotoshoot-labradors-freyja-en-juno-9halloween-fotoshoot-labradors-freyja-en-juno-2halloween-fotoshoot-labradors-freyja-en-juno-6

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom of Halloween fotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina over Beloved Dier en Baasje fotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Hillegom – Halloween fotoshoot voor Labradors Freyja en Juno

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu