Hondenfotograaf Hillegom – Groei mee sessie 3 voor Noa

Hondenfotograaf Hillegom - Groei mee sessie 3 voor NoaHondenfotograaf Hillegom – Groei mee sessie 3 voor Noa

Vorig jaar schoot ik twee sessies uit de Groei Mee serie voor American Staffordshire Terriër Noa, en in februari was ze in de studio voor haar derde fotoshoot. Omdat ze bijna jarig was, wilden haar baasjes er graag een cake smash fotoshoot van maken. Super tof!

Ik had de avond voor de shoot de taart gebakken, en nadat we eerst een aantal portretjes van Noa hadden gemaakt, haalden we die tevoorschijn. Gelukkig vond ze hem lekker :-) Terwijl zij lekker aan het snoepen was van de taart, maakten we de rest van de foto’s en ook wat filmbeelden. Het resulterende filmpje zie je hieronder.

Ook op de bruine houtlook achtergrond maakten we nog wat foto’s, en toen zat het er alweer op. Wat was het gaaf om Noa zo te hebben kunnen volgen het afgelopen jaar!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Groei mee sessie 3 voor Noa

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu