Hondenfotograaf Hillegom – Groei mee sessie 1 voor Noa

Hondenfotograaf Hillegom - Groei mee sessie 1 voor NoaHondenfotograaf Hillegom – Groei mee sessie 1 voor Noa

De baasjes van de lieve kleine Noa, een American Staffordshire Terrier, namen een poosje geleden contact met me op om de Groei Mee fotoshoots te boeken voor hun lieve meisje. Ze wilden graag gebruik maken van het aanbod binnen dit pakket, om in het eerste jaar drie keer een fotoshoot te doen, om zo het groeien van je pup te laten vereeuwigen. En zo spraken we af voor de eerste fotoshoot in deze Groei Mee serie.

Noa was op het moment van de shoot 12 weken oud, en echt nog een ontzettend schattig klein ukje. Ze poseerde echter wel mooi de sterren van de hemel! Luisteren kan ze al prima, en hoewel ze af en toe liever even de studio ging verkennen, deed ze wel steeds wat we van haar verwachtten. Wat een heerlijk dier!

We maakten foto’s voor de houtlook achtergrond, en voor de crèmekleurige achtergrond, en haalden tegen het einde van de shoot ook nog even de hangmat tevoorschijn. Dat leverde mijn persoonlijke favoriet van de serie op, een foto van haar in de hangmat. Zo schattig!

Wat vinden jullie van de foto’s?

Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-1Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-2Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-3Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-4Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-5Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-7Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-8Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-9Hondenfotograaf Hillegom - American Staffordshire Terrier pup-10

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Groei mee sessie 1 voor Noa

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu