Hondenfotograaf Hillegom – Groei mee fotoshoot Hovawart Sam

Hondenfotograaf Hillegom - Groei mee fotoshoot Hovawart SamHondenfotograaf Hillegom – Groei mee fotoshoot Hovawart Sam

In januari was Sam, de Hovawart waarvoor ik in september haar eerste Groei Mee sessie schoot, op bezoek in de studio voor de tweede sessie uit de serie. Voor deze sessie hadden haar baasjes gekozen voor een studiosessie. Wat was ze al gegroeid! Ik vind het zo bijzonder om deze series te mogen schieten, en zo de groei van een hond te mogen vastleggen.

We startten dit keer op een crèmekleurige achtergrond, en terwijl Sam de sterren van de hemel poseerde, schoot ik mijn foto’s. Hierna verhuisden we naar de bruine houtlook achtergrond, en maakten daar ook nog een aantal foto’s.

Ik heb nu al zin in de derde fotoshoot uit deze serie! We gaan dan naar het strand, tof!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Groei mee fotoshoot Hovawart Sam

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu