Hondenfotograaf Hillegom – Golden retriever Romy

Hondenfotograaf Hillegom - Golden retriever RomyHondenfotograaf Hillegom – Golden retriever Romy

In maart kwam de leuke Golden retriever Romy met haar baasje naar de studio in Hillegom, voor een gezellige Dierfotoshoot Standaard. Romy’s baasje wilde graag foto’s van haar meisje voor een blauwe achtergrond, en dat kon geregeld worden natuurlijk! Nadat we Romy even de tijd hadden gegeven de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen.

Romy vond het allemaal stiekem best spannend, en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Ze doet per slot van rekening niet iedere dag modellenwerk! ;-) Maar gelukkig werkte ze geweldig mee, en konden we binnen de kortste keren een toffe serie foto’s schieten. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat van de shoot, en ik hoop Romy’s baasjes ook!

Ik vond het super om deze shoot voor hen te hebben mogen verzorgen!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Golden retriever Romy

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu