Hondenfotograaf Hillegom – Franse Bulldog Stitch

Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog StitchHondenfotograaf Hillegom – Franse Bulldog Stitch

Ik noemde het al even in het blogje over de Christmas in November sessies; voor Franse Bulldog Stitch heb ik dat weekend een uitgebreide Dier en Baasje fotoshoot mogen schieten, in Kerstsfeer. Zo leuk! Ik had Stitch al eens eerder gefotografeerd, toen in de duinen bij Wassenaar, dus was het erg leuk dat haar baasje wederom bij mij aanklopte, voor kerstfoto’s deze keer.

Stitch is een heerlijk makkelijke hond, dus konden we alles uit de kast trekken voor haar fotoshoot: we hebben foto’s gemaakt van haar alleen op de rode achtergrond, samen met haar baasje, op de poef met verschillende kerstattributen, en tenslotte ook nog een paar op de vinyl achtergrond, met roze en paarse kerstdecoratie. Stitch is een meisje, en dat mag best een beetje naar voren komen in de vorm van roze accessoires in de foto, vinden jullie ook niet? :-)

Ik vond het super dat ik Stitch en haar baasje nogmaals heb mogen fotograferen, en ik hoop dat ze blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-1hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-3hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-2hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-4hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-5hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-8hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-6hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-9hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-10hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-12hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-13hondenfotograaf-hillegom-franse-bulldog-stitch-14

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Franse Bulldog Stitch

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu