Hondenfotograaf Hillegom – Franse Bulldog pup

Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pupHondenfotograaf Hillegom – Franse Bulldog pup

Eind juni kwam de leuke Franse Bulldog pup Diesel samen met zijn baasjes bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Diesel is pas vijf maanden oud, en zijn baasjes wilden graag foto’s van hem laten maken nu hij nog zo klein is. Heel begrijpelijk natuurlijk, want voor je het weet zijn ze alweer groot! Ze groeien zo ontzettend hard, die pupjes :-)

Nadat we Diesel even de tijd hadden gegund alle geurtjes in de studio in zich op te nemen, begonnen we met fotograferen. Hij poseerde de sterren van de hemel! We konden binnen de kortste keren een hartstikke leuke serie foto’s van hem schieten, en ook konden we hier en daar gebruik maken van schattige accessoires, zoals een strikje en een stropdas, en wat mandjes. Helemaal tegen het einde van de shoot haalden we de grote poef erbij, waar we een lap stof met pailletten op legden. Ik had die stof eigenlijk nog helemaal niet gebruikt, en zo over de poef gedrapeerd stond het geheel eigenlijk hartstikke tof, vinden jullie ook niet?

Ik vond het geweldig om met dit mooie kleine mannetje en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken, en deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen. Ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-1Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-2Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-3Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-4Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-5Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-6Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-7Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-8Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-9Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-10Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-12Hondenfotograaf Hillegom - Franse Bulldog pup-15

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom, of fotoshoot hond?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Franse Bulldog pup

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu