Hondenfotograaf Hillegom – Fox terriër pup Sniper

Hondenfotograaf Hillegom - Fox terriër pup SniperHondenfotograaf Hillegom – Fox terriër pup Sniper

Eind september was de leuke Fox Terriër pup Sniper samen met zijn vriendinnetje Daisy en hun baasjes bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Daisy had ik al twee keer eerder voor mijn lens gehad, toen zij een pup was en toen ze één jaar oud was. Inmiddels hebben de baasjes er dus een tweede hondje bij genomen, en kwamen ze weer bij mij langs om foto’s te laten maken. Ik vind dat zo’n eer, als mensen terugkomen voor meer shoots! Dat betekent dat ik mijn werk goed gedaan heb, en dat vind ik super :-)

Nadat we Sniper en Daisy even de tijd hadden gegund de studio te verkennen, begonnen we met foto’s maken van dit ontzettend lieve kleine heertje. Hij poseerde de sterren van de hemel, en ook konden we een paar mooie foto’s van hem en Daisy samen schieten. Wat een leukerds zijn het toch!

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van deze twee lieve Fox Terriërs, en ik hoop dat ze blij zijn met de foto’s!

hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-1hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-5hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-2hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-15hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-9hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-4hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-6hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-8hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-12hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-10hondenfotograaf-hillegom-fox-terrier-pup-sniper-13

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fox terriër pup Sniper

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu