Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee labradors

Hondenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee labradorsHondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee labradors

Half oktober waren de twee leuke labradors Lizzie en Pip bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige combinatie binnen en buiten fotoshoot. Lizzie was toen nog heel erg klein, en woonde nog maar pas bij haar nieuwe baasjes. Zij wilden graag foto’s laten maken nu ze nog zo klein was. Snap ik heel goed, en dus: zo gezegd, zo gedaan!

We startten in de studio, met foto’s van beide dames individueel. Eerst van Lizzie, en toen van Pip, en ook nog een paar op de poef met een lekkere zachte deken er overheen. Toen we klaar waren in de studio, vertrokken we naar Langevelderslag, waar we de rest van de foto’s op het harde zand naast de branding maakten. Hier was Pip, die de studio maar spannend vond, wat meer in haar element, en konden we ook van hen samen wat leuke foto’s maken.

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met deze twee mooie dames en hun baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-1hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-2hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-3hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-4hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-5hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-6hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-8hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-9hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-10hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-11hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-12hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-13hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-14hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-15hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-16hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-17hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-18hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-19hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-20hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-21hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-22hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-23hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-24hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-25hondenfotograaf-hillegom-fotoshoot-voor-twee-labradors-26

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee labradors

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu