Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een pup

Hondenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor Labrador-mix RoxyHondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een pup

Eind november was de ontzettend lieve en mooie Labradorkruising Roxy samen met haar baasje bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Roxy was op dat moment pas 16 weken oud, en wat deed ze het geweldig tijdens de shoot!

Natuurlijk begonnen we, zoals ik altijd doe, eerst met Roxy lekker de tijd geven de omgeving te verkennen, terwijl ik het turquoise achtergrondpapier, wat haar baasje gekozen had, in orde maakte voor de shoot. Toen ze alles bekeken en besnuffeld had, begonnen we met fotograferen. Zoals gezegd gedroeg Roxy zich voorbeeldig, natuurlijk had ze af en toe wel een momentje rust nodig, maar welk supermodel heeft dat niet? ;-) Ze poseerde keurig voor de camera, en wilde tegen het einde van de shoot zelfs met een kerstslinger (Kerstmis stond per slot van rekening om de hoek toen!) op de foto. Check ook die pootjes over elkaar, zo schattig!

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met Roxy en haar baasje, en om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen schieten. En natuurlijk hoop ik dat ze blij is met de gemaakte foto’s :-)

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een pup

Maria van Dijkjanuari 24, 2016 - 7:18 pm

Oh wat zijn ze gaaf geworden en wat een sprekende ogen, echt tof!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu