Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Labrador

Hondenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor een LabradorHondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Labrador

Begin december was de leuke Labrador retriever BinQ op bezoek in de studio, samen met zijn baasjes, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Ik had hem al eens eerder mogen fotograferen, tijdens de nestfotoshoot voor hem en zijn broertjes en zusjes, bij Labradors van Actreon. Inmiddels is hij een hele vent geworden, en vonden zijn baasjes het tijd voor nieuwe foto’s. Tof!

Zijn baasjes kozen voor de turquoise achtergrond, omdat die zo mooi past bij BinQ’s vachtkleur. We maakten eerst foto’s van hem alleen, en daarna samen met de baasjes. BinQ is een heerlijk enthousiaste hond, dus het was een dolle boel in de studio, heerlijk!

Ik vond het geweldig om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat de baasjes van BinQ blij zijn met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Labrador

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu