Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Labrador pup

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador pupHondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Labrador pup

Begin december was de ontzettend schattige Labrador pup Beer samen met haar baasjes op bezoek in de studio, voor een Dier en Baasje fotoshoot. Haar baasje wilde de shoot graag inplannen nu Beer nog zo klein is, omdat deze periode zo ontzettend snel voorbij is en het natuurlijk super schattig is om mooie foto’s van je pup te hebben. En zo gezegd, zo gedaan :-) We spraken begin december af voor de fotoshoot, en nadat we Beer eventjes de tijd hadden gegund rond te kijken in de voor haar nieuwe omgeving van de fotoshoot, begonnen we met fotograferen.

We maakten eerst foto’s van Beer alleen, en riepen daarna haar kleine baasjes erbij voor foto’s met hen samen. Beer deed het geweldig! Op een zeker moment tijdens het maken van de foto’s viel ze als een blok in slaap, maar dat is, zeker bij foto’s van een pup, natuurlijk alleen maar ontzettend schattig! Ook de baasjes deden het super, ze knuffelden met Beer alsof zij al jaren onderdeel uitmaakte van het gezin. Prachtig om te zien, en om te fotograferen!

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met mooie Beer en haar lieve baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom, of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Labrador pup
Mirjam Romijnfebruari 13, 2016 - 12:47 pm

Ooohh ik smelt..smelt..smelt… Wat een schattig dier is Beer en met de baasjes is ook zo lief. Wat zullen zij goed voor Beer zorgen, ze zijn duidelijk helemaal gek op haar.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu