Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Bullmastiff

Hondenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor een BullmastiffHondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Bullmastiff

Eind november was de lieve en erg leuke Bullmastiff Bella samen met haar baasjes op bezoek in de studio, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Haar baasje had die enkele weken daarvoor bij me geboekt, en nu was het zover :-)

Nadat we Bella eerst even rustig de tijd hadden gegeven de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. Die kleurde prachtig bij Bella’s vachtkleur, vind je ook niet? Bella poseerde de sterren van de hemel, en we konden binnen de kortste keren een mooie serie foto’s van haar schieten. Ook met het baasje samen poseren deed Bella perfect, en natuurlijk konden we, met de Kerst die voor de deur stond, het niet laten om ook een paar foto’s met kerst-thema te schieten.

Wat een heerlijke hond!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor een Bullmastiff

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu