Hondenfotograaf Hillegom – Duitse Herder en Amerikaanse Akita

Hondenfotograaf Hillegom - Duitse Herder en Amerikaanse AkitaHondenfotograaf Hillegom – Duitse Herder en Amerikaanse Akita

Begin maart waren de prachtige Duitse Herder Aranka, haar mooie vriendje, Amerikaanse Akita Jaapie, en hun twee baasjes op bezoek bij me in de studio in Hillegom, voor een gezellige dier en baasje fotoshoot.

We begonnen de shoot met de bruine houtlook-achtergrond, die prachtig paste bij de vachten van de twee honden. Zo’n mooie, warme uitstraling, super gaaf! We maakten hier foto’s van iedere hond alleen, en ook wat met de baasjes erbij. Hierna verplaatsten we naar de crèmekleurige achtergrond, en daar maakten we van alle vier samen wat foto’s, maar ook weer van iedere baas met de honden, en van de honden alleen. Jaapie vond het allemaal best heel erg spannend, en had stiekem niet zo heel veel zin om op de foto te gaan, maar hij deed het allemaal maar wel mooi! De knapperd :-) Aranka vond het iets minder erg, die poseerde helemaal de sterren van de hemel! Van haar en haar baasje heb ik mijn favoriete foto van de shoot geschoten, eentje van Aranka’s poot in de hand van haar baas. Zo’n mooi momentje!

Ik ben erg blij met de foto’s die ik tijdens deze erg gezellige shoot heb mogen schieten, en ik hoop dat de baasjes van deze twee lieverds er ook blij mee zijn!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Duitse Herder en Amerikaanse Akita

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu