Hondenfotograaf Hillegom – Drie Franse Bulldogs

Hondenfotograaf Hillegom - Drie Franse BulldogsHondenfotograaf Hillegom – Drie Franse Bulldogs

In november bestond Pet Portrait vijf jaar, en om dat te vieren organiseerde ik een fotowedstrijd op Facebook. Mensen zonden hun leukste feestfoto’s in, en de foto met de meeste likes won een fotoshoot bij mij in de studio. De foto van Daniela won, en zo kwam het dat haar drie Franse Bulldogs begin december voor mijn lens stonden.

Emma, Bella en Lotte poseerden als ware hondenmodellen voor de houtlook achtergrond. We maakten foto’s van iedere hond individueel, maar ook van hen samen. En natuurlijk mochten wat foto’s met kerstthema ook niet ontbreken, zo vlak voor Kerst ;-)

Ik vond het geweldig om deze fotoshoot te hebben mogen schieten voor Daniela, haar hondjes zijn schatten. Ik hoop dat ze blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Drie Franse Bulldogs

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu