Hondenfotograaf Hillegom – Drie Basset Fauve de Bretagne honden

Hondenfotograaf Hillegom - Drie Basset Fauve de Bretagne hondenHondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor drie Basset Fauve de Bretagne honden

Begin februari waren de drie Basset Fauve de Bretagne’s Claire, Tooske en Babs samen met hun baasje bij me op bezoek in de studio. Hun baasje had de shoot kort van tevoren bij me geboekt, en wilde graag een serie mooie foto’s van haar prachtige trio, op een witte achtergrond. Zo gezegd, zo gedaan!

Nadat de dames even rustig de tijd hadden gekregen de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen. We startten met het maken van individuele foto’s van de drie dames, en wisselden tussendoor steeds van hond, zodat de anderen lekker rond konden blijven lopen en verder konden met het besnuffelen van de studio. De dames deden het geweldig tijdens de shoot!

Ik vond het super om met deze drie erg lieve dames en hun gezellige baasje kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat het baasje van Claire, Tooske en Babs blij is met de gemaakte foto’s!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor drie Basset Fauve de Bretagne honden

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu