Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot Ronja

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot RonjaHondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot Ronja

Eind oktober was de leuke Ronja samen met haar baasjes bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Haar baasjes hadden die van hun zoon gekregen, zo lief!

We begonnen met het maken van foto’s van Ronja individueel, op de crèmekleurige achtergrond. Ronja vond het allemaal best een beetje spannend, maar poseerde gelukkig wel voor de foto’s. Nadat we klaar waren met haar individuele foto’s, begonnen we met het fotograferen van hen drietjes samen, en ieder baasje samen met Ronja.

Ik vond het super om met Ronja en haar baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

hondenfotograaf-hillegom-dier-en-baasje-fotoshoot-ronja-1hondenfotograaf-hillegom-dier-en-baasje-fotoshoot-ronja-2hondenfotograaf-hillegom-dier-en-baasje-fotoshoot-ronja-4hondenfotograaf-hillegom-dier-en-baasje-fotoshoot-ronja-5hondenfotograaf-hillegom-dier-en-baasje-fotoshoot-ronja-6hondenfotograaf-hillegom-dier-en-baasje-fotoshoot-ronja-7

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot Ronja

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu