Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden RetrieverHondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Half april was de prachtige en ontzettend lieve hulphond Tico bij me op bezoek in de studio, samen met zijn baasje, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot.

Ingrid had de shoot een poosje daarvoor geboekt, en wilde graag wat mooie foto’s van haar Tico individueel, en samen met haarzelf. Zo gezegd, zo gedaan :-) Nadat ze gearriveerd waren, en Tico even de tijd gekregen had de studio te verkennen, startten we met de foto’s van Tico in z’n eentje. Hij poseerde de sterren van de hemel! Ook de foto’s met zijn baasje samen deed hij geweldig, de band tussen deze twee was ontzettend goed merkbaar tijdens de shoot. Prachtig vind ik dat!

Ik vond het geweldig om deze shoot voor Ingrid en Tico te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat ze blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-1Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-2Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-5Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-6Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-7Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-8Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-9Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Golden Retriever-4

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom of Dier en Baasje fotoshoot?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe dier en baasje fotoshoot boeken voor jou en je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu