Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Vlak voor Kerst vorig jaar was de leuke Toffee samen met haar baasjes bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot.

Omdat het bijna Kerst was, kozen Toffee’s baasjes voor de mooie donkerrode achtergrond, en nadat we Toffee eerst even ruim de tijd gegeven hadden aan de studio te wennen, begonnen we met fotograferen. We maakten foto’s van Toffee individueel, maar ook met haar baasjes erbij. En natuurlijk ook een paar met Kerstthema ;-)

Ik vond het hartstikke leuk om kennis te hebben mogen maken met Toffee en haar baasjes, en om deze shoot voor hen te hebben morgen verzorgen. Ik hoop dat ze de gemaakte foto’s mooi vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu