Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studioHondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

In juni was de ontzettend lieve chocoladebruine labrador Luque bij me op bezoek in de studio, samen met zijn baasjes. Zij hadden enige tijd daarvoor een Dier en Baasje fotoshoot bij me geboekt, en die vrijdag in juni was het zover :-)

Luque’s baasjes kozen de crèmekleurige achtergrond uit om te gebruiken tijdens de shoot, en nadat Luque op zijn gemakje de studio had verkend, startten we met fotograferen. We maakten eerst foto’s van Luque alleen, en daarna ook met zijn baasjes erbij, zowel met z’n drietjes als ieder alleen met Luque. Wat een heerlijke hond is hij! Ik vind die mooie grijze snoeten altijd zo aandoenlijk, en zo leuk om te fotograferen.

We eindigden de shoot met enkele foto’s op de poef, waar we een lekkere zachte deken overheen gelegd hebben. Ook hier maakten we weer wat foto’s met de baasjes erbij, maar ook van Luque alleen.

Ik vond het geweldig om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor Luque en zijn gezellige baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-1Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-2Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-3Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-4Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-5Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-6Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-7Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-8Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-9Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-10Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-12Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot in de studio-14

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom, of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu