Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse BulldogHondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog

Begin juni was de leuke Franse Bulldog Marley bij me op bezoek in de studio, samen met zijn baasjes, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Zijn baasje had de shoot enige tijd daarvoor al bij me geboekt, en nu was het dan zover :-)

Nadat we Marley even de tijd hadden gegund om de studio op zijn gemakje te verkennen, begonnen we met het maken van de foto’s. Eerst van Marley individueel, en daarna ook met zijn baasjes erbij. Hij poseerde de sterren van de hemel! Natuurlijk had hij af en toe wel een korte time out nodig om een slokje water te nemen of om nog even ergens te koekeloeren, maar we konden binnen de kortste keren een super toffe serie foto’s van hem schieten. Wat een heerlijke hond!

Ik ben zelf helemaal happy met het resultaat van deze shoot, en ik vond het super om deze serie te hebben mogen schieten voor Marley en zijn gezellige baasjes. Ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-1Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-2Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-3Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-4Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-5Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-6Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-7Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-9Hondenfotograaf Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog-10

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Hondenfotograaf Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot Franse Bulldog

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu