Hondenfotograaf Hillegom – Dalmatiër Luna

Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatiër LunaHondenfotograaf Hillegom – Dalmatiër Luna

Tijdens de Paasactie kon een ei gevonden worden met daarin het winnende nummer voor een uitgebreide fotoshoot in de studio, ter waarde van €100,-. Helaas is dat betreffende ei op de dag zelf niet ingeleverd, dus heb ik in de dagen na de actie de fotoshoot verloot onder de nummers die wel ingeleverd waren. Het baasje van de prachtige Dalmatiër Luna won de fotoshoot, en we spraken begin april af in de studio, voor de shoot.

Ze wilde graag gebruik maken van de bordeauxrode achtergrond, omdat die zo mooi staat bij Luna’s vacht, en daar had ze helemaal gelijk in! De kleur paste geweldig bij Luna’s mooie zwart-witte vacht, vind je ook niet?

Luna poseerde de sterren van de hemel tijdens de fotoshoot, en we konden binnen de kortste keren een hele gave serie foto’s schieten. We maakten foto’s met alleen de rode achtergrond, maar ook met de grote poef en een mooie deken er overheen, voor de afwisseling, en tegen het einde van de shoot haalden we er ook nog even een van de grijze stoeltjes uit de studio bij voor een paar foto’s.

Ik ben hartstikke happy met het resultaat van deze erg leuke shoot, en ik hoop dat het baasje van Luna er ook blij mee is!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-1Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-2Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-3Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-4Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-5Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-7Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-8Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-9Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-10Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-11Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-13Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-15Hondenfotograaf Hillegom - Dalmatier Luna-16

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom, of fotoshoot hond?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Dalmatiër Luna

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu