Hondenfotograaf Hillegom – Cakesmash fotoshoot Tibetaanse Spaniels

Hondenfotograaf Hillegom - Cakesmash fotoshoot Tibetaanse SpanielsHondenfotograaf Hillegom – Cakesmash fotoshoot Tibetaanse Spaniels

Begin november waren de twee Tibetaanse Spaniels Woezel en Pip bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige cakesmash fotoshoot met een Kersttintje. Hun baasje wilde heel graag zo’n toffe cakesmash fotoshoot, maar wilde ook graag wat ‘gewone’ foto’s van haar jongens, en ook wat foto’s in Kerstsferen. Kan geregeld worden natuurlijk!

We begonnen met de gewone foto’s, op de donkerrode achtergrond. Eerst was Woezel aan de beurt. Allebei deze kereltjes zijn nog erg jong, Woezel is pas 5 maanden oud, en vriendje Pip 7 maanden. En allebei poseerden ze alsof ze nooit iets anders gedaan hebben, super! Natuurlijk vonden ze het wel een beetje spannend, en was de studio verkennen ook wel een hele leuke bezigheid, maar ze deden toch alles wat we van hen verlangden. Knapperds!

Op de poef maakten we wat foto’s in Kerstsfeer, compleet met een mooie rode strik om. En toen kwam de slagroomtaart tevoorschijn :-) Wat een pret! Woezel en Pip doken er meteen bovenop, en zaten binnen de kortste keren helemaal onder, haha! We hebben ze de taart natuurlijk niet helemaal laten opeten, maar ze hebben een poosje heerlijk kunnen smikkelen van de slagroom.

Wat was dit een leuke shoot om te doen! Ik hoop dat het baasje van Woezel en Pip blij is met de gemaakte foto’s. Hoe vinden jullie ze?

hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-1hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-7hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-9hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-12hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-16hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-24hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-26hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-28hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-29hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-31hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-34hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-39hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-41hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-45hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-46hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-48hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-53hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-56hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-60hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-62hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-65hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-69hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-70hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-71hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-73hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-75hondenfotograaf-hillegom-cakesmash-fotoshoot-tibetaanse-spaniels-80

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Cakesmash fotoshoot Tibetaanse Spaniels

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu