Hondenfotograaf Hillegom – Bull Terriër Major

Hondenfotograaf Hillegom - Bull Terriër MajorHondenfotograaf Hillegom – Bull Terriër Major

Eind december was de onwijs leuke Bull Terriër Major samen met zijn baasje bij me op bezoek in de studio, voor een Dier en Baasje fotoshoot in de studio en buiten. We startten met fotograferen in de studio, op de mintgroene achtergrond. Major poseerde de sterren van de hemel! Wat een knapperd :-)

Nadat we klaar waren in de studio, we hadden er zowel foto’s van Major individueel als samen met zijn baasje gemaakt, vertrokken we naar de buitenlocatie. We hadden gekozen voor het stuk duin bij het zweefvliegveld in Noordwijk, en maakten ook daar weer foto’s van Major in zijn eentje en samen met zijn baasje. Ook maakten we een aantal toffe actiefoto’s van hem terwijl hij met zijn favoriete bal speelde. Wat een pret!

Ik vond het geweldig om Major en zijn baasjes te hebben leren kennen, en om deze serie foto’s voor hen te hebben mogen schieten.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Hillegom – Bull Terriër Major

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu